Orice bucătărie merită un răsfăţ în ceea ce priveşte design-ul ales, care să o transforme într-un loc stilat, cu mult bun gust în care să petreceţi cu plăcere timpul, gătind bucate delicioase sau servind masa împreună cu familia şi prietenii. Este important să abordati cu seriozitate maximă design-ul interior al bucătăriei, alegerea pieselor de mobilier şi a electrocasnicelor, astfel încât să obţineţi un tot unitar, perfect echilibrat, în ton cu personalitatea dumneavoastră, dar şi cu noile tendinţele în materie de amenajări interioare.

Design-ul mobilei pentru bucătărie presupune proiectarea ergonomică, eficientă şi compactă care să corespundă formei şi dimensiunilor acesteia. Fie că vorbim despre o bucătărie în colţ, una mică sau mai spaţioasă, ea trebuie să ofere funcţionalitate în combinaţie cu eleganţă şi confort. Aveţi o mulţime de posibilităţi de amenajare pentru a transpune în realitate orice concept. Magazinul nostru online de mobilă vă prezintă o galerie foto cu modele de bucătării, holuri, dormitoare şi alte corpuri de mobilă, confecţionate de noi. Printre acestea se regăsesc:

  • bucătării clasice şi alte opţiuni de design;
  • mobilier pentru dormitor în diverse culori şi configuraţii;
  • mobilă pentru hol în colţ sau liniară.

Pentru cei care preferă în interior materialele naturale, pot vizualiza catalogul în care se găsesc modele de bucătării din lemn într-o varietate de stiluri şi nuanţe. O asfel de garnitură va crea în bucătăria dumneavoastră o atmosferă caldă şi primitoare cu o notă de nobleţe.

Alegem mobilă pentru anumite tipuri de bucătării

Tendințele momentului oferă o direcție interesantă în ceea ce privește conceptul de design interior şi anume modificarea de structură pentru a crea impresia de un spaţiu larg. Prin renunţarea totală sau partială la un perete, puteţi obţine o bucătărie tip studio care oferă mai multe soluţii de amenajare. Însă un aşa proiect nu poate fi aplicat pentru apartamentele mici, din cauza faptului că toate mirosurile şi aburii se răspândesc prin toată casa. Ar fi mai oportun să alegeti mobilă construită special pentru bucătăriile mici, care se regăsesc într-o gama vastă pe site-ul nostru. Tot aici sunt prezentate bucătăriile modulare cu diverse dulapuri, rafturi şi spoturi încastrate în mobilier, creând atât loc de depozitare, cât şi „loc” pentru creativitate. Acestea reprezintă bucătării clasice, care sunt completate în funcţie de caracteristicile spaţiului în care urmează a fi montate. Pe lângă corpurile modulare, vă propunem bucătării mici la comandă care se încadrează perfect în interiorul unui stil modern şi ascund toate elementele inestetice.

Vă suntem la dispoziţie pentru a vă ajuta în luarea deciziei de cumpărare a mobilei în Chişinău şi în toate suburbiile acestuia. Puteţi beneficia de toate serviciile noastre. Tot ce aveţi de făcut este să accesaţi pagina noastră web şi să alegeţi bucătării în colţ clasa econom sau exclusiviste ce fac parte din clasa premium. De asemenea, puteţi realiza la comandă mese de birou sau dulapuri-cupe. Preţul tuturor produselor noastre este unul avantajos pentru fiecare client.