Sfaturi utile

 • Dulapuri pe colt dormitor, baie, bucatarie

  Dulapul reprezintă una din piesele de mobilier de primă necesitate, oferind posibilitatea de a organiza eficient articolele vestimentare și o multitudine de alte obiecte din locuinţa dumneavoastră. Deși avem la dispoziţie mii de modele de mobilă în Chișinău, alegerea unui dulap este un proces care nu de puţine ori aduce foarte mult stres, mai ales dacă spațiul de care dispuneți este mic. În acest caz, soluția ar fi un dulap de haine pe colț. Fie ca îl amplasați în living sau dormitor, în bucătărie sau hol, un astfel de dulap se va încadra foarte bine în orice interior și va ajuta să aranjați lucrurile cât mai ordonat.
 • Dulap in colt

  Dulapurile pe colţ reprezintă opţiunea ideală de economisire a spaţiului. Încăperile mari sunt un privilegiu mai rar întâlnit. Când apare necesitatea eficientizării spaţiului dulapurile de colţ la comandă devin unica soluţie. Un dulap pe colț prezintă o serie de avantaje datorită următoarelor particularităţi:
 • Bar in living, bucatarie, sufragerie

  Pentru crearea unui design unic, o bucătărie cu masa bar reprezintă o soluţie spectaculoasă din punct de vedere tehnic, dar mai ales estetic, fiind o barieră vizuală de separare a spaţiului şi delimitare a funcţiilor acestuia. Popularitatea bucătăriei cu tejghea de bar este în continuă creştere şi a devenit visul fiecăruia. Acest fapt se explică prin aspectul său deosebit modern şi creativ precum şi datorită dimensiunilor sale compacte care o fac ideală în situaţia în care nu beneficiaţi de un spaţiu prea generos. Prezenţa unui astfel de detaliu original precum masa bar, în bucătărie, îi conferă acesteia o ambianţa festivă şi relaxantă.
 • Bucatarii la comanda

  Bucătăria este zona în care petrecem o mare parte a timpului. Aici experimentăm noi reţete, servim masa împreună cu familia sau prietenii sau pur şi simplu discutăm la o cafea. Cel mai important este modul în care veţi mobila bucătăria. Acest spaţiu trebuie să fie plăcut şi pe deplin funcţional, de aceea, amenajarea acestuia trebuie bine gândită până în cel mai mic detaliu. Modelele de mobilă gata fabricate din magazine nu vă atrag? Ce spuneţi de mobila la comandă? O bucătărie mare sau mică, necesită folosirea raţională şi eficientă a fiecărui centimetru pătrat.
 • Mobila la comanda preturi

  Mobila la comandă vă oferă posibilitatea de a amenaja locuinţa sau biroul dumneavoastră după propriul plac şi stil. Aspectul perfect şi ergonomic al interiorului de cele mai multe ori necesită soluţii nonconformiste în ceea ce priveşte mobilarea. De obicei, în astfel de situaţii linia stilistică a pieselor de mobilier nu corespund configuraţiilor sau cromaticii necesare sau dorite. Realizarea unui mobilier la comandă reprezintă o opţiune perfectă dacă nu găsiţi în magazine un produs finit cu caracteristicile de care aveţi nevoie.


Procedura prin care se dă la comandă obiectele de mobilier nu provoacă iubiților noștri clienți nici un fel de disconfort. Luați legătura cu unul din specialiștii noștri prin telefon la nr. 022 31 05 74, la dvs. vin pentru măsurări, și la dorința dvs. se întocmește proiectul și vizualizarea 3 D a mobilierului.

Contact Us

Adres: Chișinău, str. M. Costin 17/2 Clădirea "Chișinău-Proiect", et. 5, oficiu 507 Tel: Tel: +373 22 310 574 Mob: 069 108 840, 069 443 000 Email: mobilata@mobilata.md Web:mobilata.md
© Copyright 2016