Aspectul perfect şi ergonomic al interiorului de cele mai multe ori necesită soluţii nonconformiste în ceea ce priveşte mobilarea. De obicei, în astfel de situaţii linia stilistică a pieselor de mobilier nu corespund configuraţiilor sau cromaticii necesare sau dorite. Confecţionarea mobilei la comandă reprezintă o opţiune perfectă dacă nu găsiţi în magazine un produs finit cu caracteristicile de care aveţi nevoie.

Mobilă la comandă după design individual

Compania Mobilata onorează orice comandă în timp util şi cu maxim de seriozitate. Specialiştii noştri execută şi modele după proiectul individual al clientului în corespundere cu dimensiunile şi culoarea preferate.
Pentru a realiza mobila la comandă este necesar de a întreprinde următoarele acţiuni:

  • consultarea designerului – clientul îşi expune ideea şi se schiţează proiectul;
  • vizualizarea 3D a produsului;
  • alegerea materialelor şi a feroneriei;
  • precizarea costului şi termenilor de executare;
  • transportul şi montarea mobilierului.

Noi vă oferim posibilitatea de confecţionare a corpurilor de mobilier echipate cu feronerie produsă de cei mai prestigioşi furnizori europeni. Accesoriile pentru corpurile de mobilă definesc în mare măsura durata de funcţionare a produsului finit. Mobilierul nostru este unul dintre cele mai fiabile deoarece folosim doar materiale certificate, iar preţurile corespund calităţii. Avem o politică de preţ flexibilă, astfel clienţii noştri beneficiază de reduceri şi pot procura mobila în credit.

Probabil că majoritatea din noi îşi schimbă decorul casei nu mai des de o dată la câţiva ani. Mobila se cumpără de cele mai multe ori după reparaţie şi dorim să ne servească o perioadă cât mai îndelungată. Dacă economisiţi bani, riscaţi ca în viitorul apropiat să aveţi cheltuieli suplimentare legate de reparaţia defecţiunilor apărute sau veţi fi nevoit să achiziţionaţi mobilă nouă. Mobilierul trebuie să fie cât mai uşor de utilizat şi practic, iar acest lucru este posibil doar prin echiparea cu accesorii de calitate. De exemplu, preţul dulapului-cupe, este determinat de feroneria care îl însoţeşte, fiindcă motorizarea sistemului de glisare şi funcţionarea sincronizată a uşilor sunt unele dintre cele mai importante caracteristici tehnico-funcţionale ale dulapului.

Asortimentul de materiale din care confecţionăm mobila la comandă în Chişinău şi în alte oraşe ale ţării, corespunde tuturor standardelor, de aceea produsele noastre finite pot fi fără teamă utilizate în dormitoare şi camere pentru copii. Mobila pentru copii necesită o abordare mai specială. În procesul de fabricare a acesteia, o atenţie deosebită se acordă accesoriilor şi canturilor în care este prins mobilierul pentru ca copilul dumneavoastră să fie în siguranţă.
Un mobilier sigur şi fiabil realizat după un proiect individual reprezintă soluţia perfectă pentru orice interior modern.