Mobila pentru casă sau birou reprezintă o necesitate pentru a asigura confortul în casă sau birou, dar în acelaşi timp este o achiziţie destul de costisitoare. Majoritatea oamenilor sunt nevoiţi să facă economii, să se împrumute pentru a-şi permite achiziţionarea mobilei. O altă posibilitate ar fi de procura mobila în credit – soluţia financiară optimă pentru a vă cumpăra mobila dorită.

Mobila în credit – o oferta extrem de convenabilă!

Creditul pentru procurarea produselor poate fi solicitat în orice bancă. Majoritatea băncilor pun la dispoziţia clienţilor oferte speciale acordând credite pe care le puteţi folosi pentru a cumpăra mobilă, uşor de obţinut şi de rambursat, preţ de câteva luni. Astfel, vă puteţi permite o mobilă mai scumpă şi de calitate şi vă puteţi planifica cheltuielile prevazute pentru mobilă, pentru o perioada de timp.
În magazinele specializate, procesul de comercializare a mobilei în credit se desfăşoară după următoarea schemă:

  • confirmarea disponibilităţii produsului în magazin;
  • rezervarea produsului;
  • perfectarea comenzii pentru produsul ales şi se eliberează factura;
  • contractarea creditului în cea mai apropiată filială a oricărei bănci.

Banca desigur, impune condiţiile sale de achitare a unui credit pentru mobilă, însă nu veţi întâmpina careva dificultăţi atâta timp cât achitaţi ratele în termenii stabiliţi.

Mobila în rate? Şi mai avantajos!

Deseori magazinele oferă reducere la mobilă şi atunci această oportunitatea de a o procura în rate este foarte la îndemână. Este convenabil şi companiei care obţine profit din vânzarea produsului, şi cumpărătorului care se pricopseşte cu dulapul sau mobila de perete mult visată.
Avantajele unei astfel de cumpărături sunt evidente:

  • beneficiaţi de mobilierul necesar având doar o treime din suma necesară;
  • puteţi alege mai multe produse;
  • cumpăraţi mobila la prețuri reale, fără comisioane ascunse și fără gaj;
  • perfectarea cumpărăturii se realizează în maxim 30 de minute;
  • primele luni de la preluarea creditul (până la 6 luni) nu este nevoie de achitat ratele.

Accesând site-ul nostru veţi găsi cele mai avantajoase oferte de mobilă, reduceri şi promoţii. Descoperiţi o varietate de modele de paturi, bucătării şi dulapuri-cupe, preţurile la fel sunt afişate pentru fiecare produs în parte. În aşa fel, puteţi crea în locuinţa dumneavoastră o ambianţă plăcută şi să savuraţi din plin confortul şi eleganţa unui mobilier nou şi modern.