Alege cele mai bune

Interesul tot mai mare pentru piesele de mobilier au făcut ca producătorii de mobilă să diversifice portofoliul de produse realizate. Compania Mobilata comercializează o gamă variată de mobilier în diferite complexităţi şi stiluri care se încadrează perfect în cerinţele clienţilor în materie de design şi funcţionalitate: varietate mare de culori, materiale performante, linii moderne sau clasice şi multiple variante de configurare.
Dacă doriţi să vă amenajaţi casa cu mobilă sau simţiţi nevoia de a face o schimbare, atunci este momentul să apelaţi la Mobilata. Producem mobilier personalizat, destinat atât spaţiilor rezidenţiale, cât şi mobilier pentru birouri, spaţii comerciale, hoteluri sau restaurante. Asortimentul de producţie cuprinde piese, accesorii şi ansamble de mobilier pentru dormitoare, livinguri, sufragerii, bucătării, holuri, cabinete de lucru şi mobilier horeca. Diversitatea modelelor, design-ul inedit, precum şi preţurile accesibile recomandă cu încredere acest magazin de mobilier online.
Fiecare piesă este realizată cu profesionalism pentru a corespunde celor mai înalte standarde de calitate. Varietatea coloristică şi finisajele executate în detaliu şi implicit, se încadrează perfect oricărei încăperi. Fie că aveţi nevoie de mobilier pentru bar, birou, camera copiilor sau bucătărie, oferta de mobilă o găsiţi pe site. Colecţiile prezentate dau clienţilor posibilitatea de a-şi alege stilul în care doresc să-şi mobileze locuinţa în concordanţă cu personalitatea proprie. Folosiţi configuratorul nostru de mobilă pentru a alege corpurile, cromatica și pentru a organiza piesele astfel încât să economisiţi spaţiu, timp și bani.
Capacitatea de a urma tendinţele moderne ale pieţei, seriozitatea şi devotamentul sunt calităţi care ne definesc şi datorită cărora ne-am poziţionat printre cele mai bune companii producătoare de mobilă din Chişinău şi din întreaga ţară. De asemenea, experienţa ne-a învăţat că bunul-gust se oglindeşte în materialele şi accesoriile din care sunt fabricate piesele de mobilier.