Mobila pentru dormitor nu presupune doar un interior deosebit, un design modern şi un stil de amenajare inconfundabil. Pe lângă toate aceastea înseamnă confort, un somn liniştit şi un mod de viaţă sănătos.

Când vă hotărâţi să alegeţi mobila pentru dormitor nu este ușor de a face alegerea corectă din cauza multitudinii de variante şi soluţii disponibile. Mai întâi de toate, ar trebui să aveţi o idee bine conturată despre cum doriţi să fie dormitorul la care visaţi. Interiorul dormitorului trebuie abordat cu seriozitate maximă, deoarece este camera cea mai personală din locuinţă, unde ne odihnim atât fizic cât şi mintal, departe de grijile cotidiene. Anume din aceste considerente, dormitorul trebuie să fie nu doar modern şi cu stil, dar să şi corespundă noilor tendinţe, ţinând cont de necesităţile fiecăruia, dat fiind faptul că unii optează pentru amenajarea în stil minimalist, alţii preferă deciziile originale şi extravagante.

Mobila – componentă importantă a oricăriu interior

La alegerea mobilei pentru dormitor ar fi bine de a ţine cont de următoarele aspecte:

  • dimensiunea şi forma camerei;
  • luminozitatea camerei;
  • numărul de uşi şi ferestre.

Dacă camera dispune de o suprafaţă nu prea generoasă, este recomandabil de a achiziţiona mobilier modular. Astfel, veţi cumpăra doar patul din dormitor, celelalte piese precum dulapurile, noptierele, comoda pot fi cumpărate opţional, în dependenţă de spaţiul disponibil rămas. Pentru un dormitor în care pătrunde puţină lumină naturală, cea mai potrivită ar fi mobilă de culori pastelate sau albă. Paturile şi dulapurile în aşa nuanţă adaugă spaţiului luminozitate, prospeţime şi conferă un efect optic de lărgire a spaţiului.

Dacă planificaţi să faceţi shimbări în ambianţa locuinţei dumneavoastră, magazinul online vă propune să accesaţi paginile web ale site-ului nostru şi să alegeţi cea mai bună şi performantă mobilă din Chişinău şi din suburbiile acestuia. Aveţi posibilitatea de a realiza la comandă orice model direct de la producător, la preţuri foarte avantajoase.

În catalog sunt prezentate paturi pentru dormitor, mese de birou, garnituri pentru bucătărie, dulapuri pentru dormitor, mobilier de perete pentru hol şi multe altele. În special, veţi fi plăcut surprinşi de dormitoarele frumoase şi moderne, care conferă oricărui design un plus de originalitate şi un aer interesant.

Nu vă puteţi decide cu stilul amenajării casei dumneavoastră şi nu ştiţi cum ar trebui să arate dormitorul? Fotografiile cu diverse opţiuni vă vor ajuta să luaţi decizia corectă şi să alegeţi nu doar paturi pentru dormitor, dar şi să aranjaţi cu stil şi mult bun gust mobila în cameră. Dacă nu aţi găsit ceea ce vi se potriveşte, vă sugerăm să realizaţi la comandă dulapuri-cupe, noptiere, paturi pentru dormitor, mese şi garnituri pentru bucătărie. Mobila executată la comandă după un proiect individual este adaptată preferinţelor clientului şi se încadrează perfect ca stil şi dimensiuni în spaţiul destinat.