Designul modern al dulapurilor-cupe incorporabile ascunde perfect toate elementele componente, acestea sunt vizibile doar la deschidere, permiţând un acces nelimitat la interiorul corpului de mobilier, astfel se execută o compartimentare modulară ergonomică şi facilă.

Mobilă încorporabilă pentru dormitor, living sau hol

Realizarea unui dulap-cupe incorporabil la comandă cu o faţadă elegantă, prevăzut cu sertare interioare, bare pentru umeraşe, şi poliţe pentru depozitare, vă permite să folosiţi spaţiul din locuinţa dumneavoastră, într-un mod eficient. Ceea ce deosebeşte acest dulap de unul obişnuit este construcţia deosebită – uşile funcţionează pe baza unui sistem de glisare, deci, nu este nevoie de loc pentru a le deschide. Aspectul părţii exterioare a dulapului incorporabil la fel se alege în dependenţă de preferinţele clientului. Specialiştii noştri execută la comandă dulapuri-cupe incorprabile din diferite materiale, iar faţadele pot fi realizate din:

  • PAL melaminat – o variantă mai economică;
  • MDF vopsit sau un MDF cu frezare;
  • sticlă, inclusiv vitralii –conferă o notă extrem de elegantă interiorului;
  • oglinzi – măresc vizual spaţiul, adâncesc suprafeţele şi amplifică lumina.

Avantajul principal pe care-l deţine mobila încorporată la comadă îl reprezintă posibilitatea de a adapta dimensiunile şi culorile pieselor de mobilier după necesitate. Astfel, realizând un dulap-cupe la comandă orice spaţiu poate fi amenajat cu bun gust şi se poate optimiza la maxim. Fiecare centimetru pătrat este folosit şi pus în valoare.

Un dulap-încorporabil în hol este ideal pentru a păstra hainele de stradă scurte și lungi, încălţăminteia şi alte accesorii vestimentare