Mobilierul pentru bar si cafenea reprezintă unul dintre elementele principale ale confortului într-un local şi trebuie să fie în perfectă armonie creând un tot întreg cu stilul amenajării locaţiei. Mobilata va pune la dispoziție mobilier de bar creat cu multă atenţie şi pasiune. Sunt produse cu un design deosebit si funcţionalitate înalta, concepute pentru a organiza un ambient original. Toată materia primă şi feroneria sunt furnizate de producători consacraţi în domeniu şi se deosebesc prin rezistenţă înaltă. De aceea, mobila pentru baruri executată de noi se remarcă prin perfecţiune, fiabilitate şi durabilitate excelentă. Tejghele, scaune sau mese pentru bar, toate sunt proiectate inteligent, în corespundere cu cele mai înalte standarde de calitate, iar colecţiile pe care le prezentam şi combinaţia de stiluri şi materiale, vor scoate în evidenţă orice spaţiu interior. Vă propunem modele de baruri stilate care se pliază perfect pe preferinţele şi necesităţile dumneavoastră.

De regulă, mobila de bar se face după un concept personalizat. Fie că vorbim de un stil clasic, minimalist sau hi-tech, începem prin a studia cu mare atenţie necesităţile şi gusturile proprietarului localului.

Pentru aceasta se întreprind următoarele acţiuni:

  • consultaţia designerului;
  • elaborarea desenului-schiţă preliminar;
  • vizualizarea grafică 3D;
  • alegerea materialelor;
  • realizarea propriu-zisă a mobilei şi montajul.

Mobilata colaborează cu cei mai buni producători de mobilă din Moldova şi vine cu soluţii eficiente şi cele mai interesante oferte de mobilă, piese de mobilier şi garnituri pentru casă sau birou. Mobilierul pentru baruri de obicei, se execută după un proiect individual, deoarece este practic imposibil de a alege pentru un local modelul potrivit din cele gata fabricate. Compania noastră vă oferă posibilitatea de a realiza concepte îndrăznețe și creative de mobila la comandă la preţ rezonabil cu dimensiunile şi configuraţiile de care aveţi nevoie. Puteţi comanda mobila pentru bar prin intermediul site-ului nostru sau aveţi posibilitatea de a achiziţiona aparte elemente-module.