Atunci când ne referim la spaţii precum cele din birouri, este obligatoriu ca recepţia să ofere un impact vizual decisiv. Un mobilier pentru secretariat sau recepţie, distins şi modern, creează o atmosfera primitoare, încurajând comunicarea directă cu vizitatorii sau potențialii clienți. Contează atât design-ul, cât şi calitatea pieselor de mobilier. Alegeţi ceea ce descrie fără cuvinte activitatea pe care o desfăşuraţi.

Mobila pentru recepţie este primul contact cu compania, este locul unde începe totul, conversaţia, primirea ori îndrumarea. De regulă, sunteţi întâmpinat de o persoană zâmbitoare, care solicită şi vă oferă toate informaţiile necesare pentru a merge către persoana sau departamentul căutat. Modul în care este construită fiecare recepţie, mobilierul ales, contează foarte mult pentru a asigura condiţii optime de muncă secretarului și pentru a oferi posibilitatea de a comunica şi a interacţiona cu vizitatorii. Un mobilier pentru recepţie are rolul de separare a spaţiului pe zone diferite, de aceea poziţionarea lui trebuie bine gândită, ca să nu creeze impedimente şi incomodităţi nici clienţilor, nici angajaţilor.

Cum să alegeţi recepția ideală?

Mobilierul pentru recepţie trebuie să fie confortabil, să ofere o ergonomie de excepţie şi să aibă un aspect armonios. Recepțiile pot avea mai multe funcţii: secretariat, info point, zonă de prezentare a produselor sau depozitare. Dacă vorbim de mobilier recepție tip office pentru birouri spațioase, acestea pot avea diverse forme și configurații. Cele pe colţ şi cele curbate se combină perfect cu canapelele pentru recepţie confecţionate din piele naturală sau artificială. În cazul unui mobilier recepție pentru salon de frumuseţe sau al unei firme care se ocupă cu producerea și comercializarea unor obiecte de mici dimensiuni, ar fi binevenită o tejghea în formă de semicerc cu două nivele. Astfel pe rafturile superioare se pot expune mostrele produselor promovate.

Mobilierul pentru recepţii este realizat prin folosirea materiilor prime clasice precum PAL-ul melaminat, lemn masiv, dar şi cu materiale mai performante cum este MDF-ul vopsit sau furniruit, sticla vopsită, mineral acrilic. Pentru un design deosebit şi un impact vizual puternic se recurge la îmbinări subtile de linii, nuanţe şi lumini. Calitatea superioară a materialelor utilizate reprezintă garanţia unui mobilier durabil, uşor de exploatat şi de întreţinut. De la cele mai simple recepții sub forma unui blat, până la cele mai complexe de tip stand, longevitatea şi funcţionalitatea prevalează.

Pe site-ul de mobilă mobilata.md găsiți ofertele noastre de preț la mobilierul pentru recepţie. Fie că aveţi nevoie de mobilă specializată, bucătărie sau mobilă pentru bucătărie, preţurile noastre vă vor surprinde plăcut.