Fiecare copil sau adolescent își dorește să aibă propriul spațiu, unde să poată desfășura nestingherit activitățile sale zilnice. Cu siguranță, atunci când planificați amenajarea camerei copilului vă doriți un mobilier dormitor copii sigur și funcțional, care să ofere locul ideal pentru odihnă, joacă sau studii. Modul în care este organizată camera copilului influențează substanțial dezvoltarea fizică dar și emoțională a acestuia. Optați pentru culori vii și decorați acest spațiu cât mai creativ și vesel.

Compania Mobilata vă pune la dispoziție mobilă pentru living, bucătărie sau birou dar și piese de mobilier pentru hol. De asemenea, vă propunem ansambluri de mobilier complete pentru dormitoare copii, precum și corpuri sau elemente adiacente ce pot fi achiziționate separat. Toate articolele se regăsesc pe site-ul de mobilă pe care l-am conceput pentru a împărtăși clienților noștri idei și soluții optime pentru amenajarea camerei perfecte pentru copiii voștri.

În catalog sunt prezentate multiple modele de dormitoare copii dintre care aveți posibilitatea de a alege ceea ce vi se potrivește după aspect: clasic modern sau simplist. Prețurile pentru dormitoare copii, variază în dependență de varianta aleasă și de complexitatea proiectului.

Siguranţa copilului este prioritară pentru noi şi de aceea, toate produsele corespund tuturor standardelor de calitate pentru utilizare în condiţii de siguranţă maximă. Folosim doar componente ecologice absolut inofensive pentru sănătatea copilului. Mobila are o construcție solidă și rezistentă la șocuri mecanice sau zgârieturi. Colțurile și marginile sunt rotunjite pentru a evita accidentările. Dulapurile pentru copii permit o bună organizare a lucrurilor datorită compartimentării eficiente. Sunt echipate cu elemente de fixare care previn clătinarea. Sertarele sunt dotate cu sisteme ce permit o manipulare ușoară și silențioasă. Și cum un somn odihnitor este esențial pentru a reface rezervele de energie ale copilului, am creat patul perfect care garantează o poziție corectă a corpului în timpul somnului. Nu uitați de masa de birou care trebuie să corespundă vârstei și necesităților copilului.

Un alt aspect important la linia de dormitoare pentru copii este cromatica. Alegeți o culoare sau o combinație de culori care să se potrivească cu spiritul celui mic și să se asocieze cu personalitatea și caracterul său.
Misiunea noastră este de a vă oferi cea mai bună mobilă pentru dormitoare copii la prețuri avantajoase.