Amenajarea cu mobilier a unei camere pentru copii va fi o experiență distractivă și plăcută, dacă veți implica și copiii în această activitate și veți ține cont de aspirațiile și preferințele sale. Picii sunt veseli și inocenți, iar dormitorul lor trebuie să reflecte întocmai acest spirit. Posibilităţi aveți nenumărate, aveți încredere în imaginația dumneavoastră, mai adăugați puţină îndemânare și pasiune și atunci cu siguranță veți reuși să creați un mediu în care cel mic se va simți minunat.

Compania Mobilata vine în ajutorul dumneavoastră și vă oferă multiple opțiuni în ceea ce privește alegerea mobilei pentru camera de copii, care să fie nu doar un dormitor, ci și un spațiu pentru divertisment și recreere. Indiferent de vârstă, camera unui copil trebuie organizată astfel încât să asigure suficient loc de joacă, spațiu de lucru, loc de odihnă, spațiu de depozitare pentru jucării, cărți, rechizite sau haine.

Camera pentru copii se organizează luând în considerare toate nevoile piciului, pentru a crea o ambianță confortabilă, care să contribuie la stimularea creativității sale și la dezvoltarea lui sănătoasă. Piesele de mobilier ar trebui să fie multifuncționale și sigure, să nu încarce încăperea, să fie dispuse pe lângă pereți pentru a lăsa suficient spațiu de mișcare.

Alegeți pentru camera copiilor o mobilă versatilă, care să poată fi transformată şi adaptată odată cu înaintarea în vârstă a copilului pentru a o folosi timp îndelungat. Patul trebuie să fie comod, de dimensiuni corespunzătoare vârstei, cu saltea care să îi protejeze și să îi susțină coloana vertebrală. Un dulap de haine bine compartimentat și accesibil va disciplina copilul și îl va învăța să își organizeze lucrurile de sine stătător. Masă de birou trebuie să asigure loc suficient și o poziție corectă a corpului. Ar fi de folos și niște corpuri suspendate sau rafturi pe perete.

Ultimele tendințe în materie de mobilă în Chișinău le găsiți doar la Mobilata. Orice piesă de mobilier se pot realiza la comandă sau poate fi cumpărată gata asamblată. Pe site-ul nostru aveți posibilitatea de a vizualiza catalogul unde este expusă o gamă diversificată de mobilă pentru living, hol, birou sau dormitor. Diverse modele de mobilier pentru camere pt copii: dormitoare băieți sau fete, dormitoare tineret, dormitoare pentru doi copii, toate realizate din materiale de calitate ecologice și sigure, finisate cu vopsea anti-alergică. De asemenea, o atenție deosebita necesită partea cromatică. Mobilierul pe care vi-l propunem include culori vii și îndrăznețe care vor dinamiza şi vor umple de viaţă această încăpere. Cei care sunt mai conservatori și preferă nuanțe mai gingașe, pot opta pentru tonurile deschise sau pastelate.

Pentru inspirație v-am pregătit pe site o galerie foto cu câteva sugestii și concepte de design camere copii, iar dumneavoastră nu vă rămâne decât să alegeți ceea ce vă doriți și ceea ce vi se potrivește.