Livingul este spațiul destinat socializării și relaxării, unde evadăm de stresul și rutina cotidiană. Aici servim masa cu familia, aici primim oaspeții sau ne odihnim privind televizorul. Iar pentru a crea o ambianță plăcută și confortabilă aveți nevoie de un mobilier elegant care va da viață acestui spațiu. Mobila în living trebuie să îmbine esteticul cu funcționalitatea, să fie utilă și ușor adaptabilă necesităților dumneavoastră.

Compania Mobilata vă prezintă o gamă diversificată de modele de livinguri concepute pentru a pune în valoare designul interior prin liniile bine definite și finisajele executate excelent. Fie că planificați să mobilați o bucătărie modernă, un dormitor sau un birou, aveți la alegere de la piese de lux până modele nonconformiste, practice și inovatoare. Dacă nu găsiți nimic pe placul dumneavoastră, aveți opțiunea de a realiza mobila la comandă pe dimensiunile și caracteristicile pe care le doriți.

Am creat modele de mobilă pentru living care vor crea o atmosferă aerisită și primitoare, în care oricine se poate simți bine. Tot de ce aveți nevoie sunt doar câteva idei creative, un mobilier inedit și o paletă cromatică corespunzătoare. Pentru un strop de inspirație vă invităm pe site-ul nostru unde descoperiți o galerie foto cu exemple de amenajări living cu mobilă modernă, realizate de designerii noștri. Analizați, comparați și decideți, fără a fi nevoie să ieșiți din casă. Puteți fi sigur de performanța materialelor și accesoriilor pe care le utilizăm. Explorați chiar acum colecțiile noastre de mobilă pentru o bucătărie modernă.

Înainte de a cumpăra sau comanda un mobilier living este important de a decide nuanțele cromatice potrivite care să transmită energie pozitivă și bună dispoziție și să reflecte personalitatea dumneavoastră. Mobila pentru living albă sau cea de culori pastelate, cu diferite variații de model și design, a fost si va rămâne mereu în trend, pentru că reflectă puritate, prospețime, rafinament și nu încarcă vizual spațiul. Dacă sunteți o fire dinamică puteți opta pentru culori mai intense sau combinații ale acestora. Ele pot fi folosite chiar și pentru mobila pentru tineret modernă. Nu omiteți faptul că între cromatica mobilierului, finisajelor și altor accesorii de interior, trebuie să existe o corespondență estetică.