Livingul este camera în care totul trebuie să fie perfect până în cel mai mic detaliu. Mobila pentru living este importantă pentru a crea o atmosferă plăcută şi confortabilă, deoarece aici petrecem cel mai mult timp atât cu familia cât şi împreună cu oaspeţii. Fiecare client este unic şi are propriile gusturi şi preferinţe în ceea ce priveşte amenajarea casei sale cu mobilier. Fie că doriţi în living mobilă simplă şi utilitară, o mobilă modernă cu linii îndrăzneţe sau una exclusivistă şi plină de stil, soluţia optimă ar fi să o realizaţi la comandă, exact cum vă dictează inspiraţia

Mobilierul de living cuprinde toate componentele esenţiale pentru amenajarea unui spaţiu elegant şi confortabil: mobilă bibliotecă, dulapuri cu uşi glisante-oglindă sau sticlă, mese, scaune, măsuţe de cafea tumbe, etc.

Achiziţionarea unui mobilier pentru living presupune o abordare individuală, dat fiind faptul că practic este imposibil de a găsi în magazine produse finite de dimensiunile şi configuraţiile potrivite. Prin intermediul site-ului nostru aveţi posibilitatea de a alege mobilier modular pentru living. Iar dacă aveţi o altă idee, ideal ar fi să realizaţi un living la comandă, personalizat, gândit cu mare atenţie, în corespundere cu nevoile şi cerinţele dumneavoastră, în ceea ce priveşte designul şi utilitatea acestuia. Orice concept de living până să devină realitate are de parcurs următoarele etape:

consultaţia designerului;
elaborarea schiţei;
proiectarea 3D;
alegerea materialelor;
producerea şi montajul;

Preţul mobilei pentru living variază în dependenţă de mai mulţi factori. În primul rând acesta este determinat de materialele de fabricare şi accesoriile utilizate. Noi folosim doar resurse de calitate, furnizate de producători europeni. Sistemele de feronerie includ balamalele, gliserele pentru sertare, mânerele pentru uşi, diverse accesorii pentru uşile glisante ale dulapului-cupe, deşi la prima vedere s-ar părea că pe astfel de mărunţişuri se poate economisi, anume ele asigură fiabilitatea mobilierului. Dacă careva din aceste elemente cedează, întreaga garnitură de mobilă îşi pierde din caracteristicile sale funcţionale. Uşile şi sertarele pot ieşi din sistem, se pot strica, sau bloca cu frecvenţă. În rezultat, veţi fi nevoit să suportaţi cheltuieli suplimentare pentru înlăturarea defecţiunilor.

Vă propunem piese cu un design individual şi de calitate: mobilier pentru hol, living, paturi pentru dormitor, garnituri de mobilier pentru birouri şi mobilă pentru bucătărie, toate executate numai din materiale performante care garantează durabilitatea şi aspectul estetic al lucrărilor.