S-ar părea că nimic nu poate fi mai simplu decât să alegi mobila pentru hol: cuier, pantofar, comodă, banchete cu spatii de depozitare… În realitate însă, este dificilă luarea deciziei de cumpărare a mobilierului pentru hol, din cauza diversităţii acestora. Fiecare model are o individualitate proprie, greu de adaptat după spaţiul disponibil, dar care trebuie să fie în armonie cu restul locuinţei şi să se integreze perfect în stilul pe care doriţi să îl creaţi cu ajutorul mobilierului.

Indiferent de dimensiunile sale, holul, ar trebui nu doar să arate bine, dar să fie şi un loc funcţional şi practic. Astfel, pentru a menţine ordinea într-un hol, este suficient să achiziţionaţi un dulap compact şi încăpător pentru hainele de stradă, dotat cu sertare glisante, un pantofar, o oglindă şi, eventual, un raft pentru genţi, căciuli, fulare şi umbrele.

Chiar dacă în procesul de amenajare a holului întâmpinaţi unele restricţii cauzate de lipsa luminii sau dimensiunile mici, nu faceţi din acest spaţiu unul monoton şi plictisitor. Un design ingenios îl poate transforma într-un ambient util, care va acoperi nevoile de depozitare, dar şi atrăgător din punct de vedere vizual.

Mobila de hol poate fi cu uşi sau fără, pe colţ, cu sistem de culisare. Dacă dispuneţi de un spaţiu cu suprafaţă mică, vă sugerăm să realizaţi un dulap-cupe la comandă sau optaţi pentru mobila de tip deschis. O altă soluţie ar fi montarea unui mobilier pentru hol pe colţ, cu uşi cu oglinzi, iar lateral dotat cu cuiere, poliţe şi spaţii de depozitare. Este o variantă de utilizare raţională şi eficientă a spaţiului.

Pentru holurile mari aveţi posibilitatea de a alege piese voluminoase, de exemplu un dulap cu o capacitate mare, unde puteţi păstra o mulţime de lucruri. Acesta poate avea uşi cu deschidere clasică pe balamale sau poate fi echipat cu sistem de glisare.

Preţurile mobilei pentru hol variază în funcţie de diferiţi factori. Accesând site-ul vă puteţi familiariza cu ofertele noastre. Tot aici sunt prezentate modele de mobilă pentru salon, sufragerie, dormitor sau bucătărie. Design-ul mobilei îl puteți alege după propriul gust.