Dulapul este o piesă de mobilier indispensabilă în design-ul interior şi reprezintă un element de referinţă pentru orice locuinţă, mai ales că de multe ori este şi cel mai voluminos obiect de mobilier. Alegerea dulapului potrivit este o misiune complicată dar şi destul de importantă, de aceea, trebuie abordată cu seriozitate maximă.

Ca şi orice alt tip de mobilă, dulapurile îndeplinesc concomitent mai multe funcţii. Sunt practice, au un aspect plăcut, determină economisirea şi optimizarea spaţiului din interior dar şi din exterior. Începând cu caracteristicile funcţionale şi estetice şi particularităţile diferitelor materiale sau suprafeţe, până la detaliile de planificare şi montaj, mobila trebuie să corespundă spaţiului disponibil şi cerinţelor moderne ale interiorului. Astfel, dacă dispuneţi de o suprafață mai restrâns vă sugerăm să optați pentru un dulap cu uşi glisante sau unul încorporat, fiind soluţia perfectă pentru a economisi spațiul datorită uşilor care se deschid lateral.

Pentru a crea iluzia unei încăperi mai mari sau pentru a adăuga o notă personală şi originală spaţiului, fațadele unui dulap în dormitor sau hol poate avea un decor diferit: oglinzi, sticlă colorată, imprimeuri sau oglinzi sablate.

Compania Mobilata vă pune la dispoziție cea mai mare varietate de dulapuri și șifoniere pentru orice preferință la cele mai bune prețuri. Preferați genul clasic, alegeți un dulap din lemn masiv care asigură o eleganță și un aer deosebit camerei. Pentru adepții stilului modern avem dulapuri pentru haine minimaliste, cu uși mari și impunătoare echipate cu sisteme de glisare, finisate după ultimele tendințe.

Accesați site-ul nostru de mobilă și descoperiți colecția noastră de dulapuri de bucătărie, gândite eficient și ergonomic pentru o utilizare cât mai comodă. În catalog sunt expuse dulapuri pentru birou sau casă, cu diverse opţiuni de design pentru fiecare model în parte. De asemenea, puteţi profita de ocazia de a alege unul dintre dulapurile de haine propuse de noi, pe care le putem adapta necesităţilor, preferinţelor şi bugetului dumneavoastră. În rezultat veţi obţine un mobilier de calitate, care vă va reprezenta cu adevărat, perfect armonizat cu stilul amenajării locuinţei, redând o imagine generală unitară.

Pentru a găsi varianta optimă trebuie să luaţi în considerare următoarele aspecte:

  • dimensiunile produsului (în dependenţă de suprafaţa camerei şi amenajare);
  • destinaţia (dulap pentru birou sau hol);
  • design-ul;
  • funcţionalitatea (numărul de rafturi şi compartimente deschise sau închise, sertare glisante, bara pentru umeraşe, etc.);
  • materialele (preţul dulapului este direct proporţional cu materia primă utilizată, calitatea materialelor şi a feroneriei)

Compania Mobilata comercializează în Chișinău mobilă într-un asortiment variat de la modele de bucătării mici, până la proiecte complexe concepute pentru încăperi spațioase. Toate produsele demonstrează performanţă, fiabilitate şi siguranţă în exploatare, datorită componentelor de înaltă calitate, în asociere cu tehnologia de ultimă generație.

Deseori, pe suprafeţele laterale interne şi externe ale dulapurilor se montează surse de iluminare care oferă un stil deosebit, pun în valoare funcţionalitatea mobilierului, evidenţiază volumele, culorile şi formele sale. Toate aceste momente influenţează costul final al produsului, însă preţurile dulapurilor de la Mobilata sunt destul de rezonabile. Adiţional, oferim clienţilor noştri reduceri atractive şi posibilităţi de creditare.