Dulapul reprezintă una din piesele de mobilier de primă necesitate, oferind posibilitatea de a organiza eficient articolele vestimentare și o multitudine de alte obiecte din locuinţa dumneavoastră. Deși avem la dispoziţie mii de modele de mobilă în Chișinău, alegerea unui dulap este un proces care nu de puţine ori aduce foarte mult stres, mai ales dacă spațiul de care dispuneți este mic. În acest caz, soluția ar fi un dulap de haine pe colț. Fie ca îl amplasați în living sau dormitor, în bucătărie sau hol, un astfel de dulap se va încadra foarte bine în orice interior și va ajuta să aranjați lucrurile cât mai ordonat.

Compania Mobilata vă prezintă o colecție deosebită de dulapuri pe colț pentru dormitor, într-o gamă diversificată de dimensiuni și finisaje, ideale pentru locuințele moderne. Încăpătoare și cu o compartimentare concepută ingenios, acestea reprezintă o zonă de expunere excelentă. Toate produsele sunt accesorizate cu feronerie de înaltă calitate ce asigură un nivel sporit de rezistență și durabilitate în exploatare.

Pe site-ul nostru pe lângă mobile de bucătărie, hol, birou sau camere pentru copii, veți descoperi o varietate de dulapuri pentru dormitoare pe colț care se remarcă printr-un aspect original, cu linii, suprafețe și contururi reliefate și o combinație perfect echilibrată de culori. Aveți posibilitatea de a confecționa un dulap dormitor pe colț la comandă, la prețuri avantajoase. Astfel, veți crea ambianța dorită, imprimând gustul și individualitatea proprie pentru a conferi un plus de confort, căldură și bună dispoziție dormitorului dumneavoastră. Personalizaţi un dulap pe colț în dormitor în aşa fel încât să fie funcţional, practic şi frumos. Pentru a vă stimula imaginația, în catalog am expus modele de dulap haine în colț proiectate de designerii noștri în stil clasic, înnobilate cu elemente rafinate sau minimaliste, într-o nuanţă uniformă şi cu detalii decorative reduse la minim. Un dulap pe colț pentru dormitor cu o faţadă elegantă, prevăzut cu sertare interioare, bare pentru umeraşe, şi poliţe pentru depozitare, vă permite să optimizați spațiul. Partea exterioară a dulapului poate fi aleasă în dependenţă de preferinţele dumneavoastră și pot fi realizate din: PAL melaminat, MDF vopsit sau un MDF cu frezare, sticlă, inclusiv vitralii sau oglinzi.

O bucătărie modernă pe lângă electrocasnicele de ultimă generație presupune și un mobilier bine structurat care pune la îndemână toate lucrurile necesare, pentru o bună desfășurare a activităților zilnice. Un dulap pe colț în bucătărie este extrem de practic și funcțional și permite de a utiliza la maxim spațiul. Optați pentru sisteme rotative extractabile sau pliante pentru o depozitare ordonată și ușor accesibilă.

Este esențial să păstrăm ordinea în orice cameră din locuință, iar baia nu face excepție de la aceasta regulă. Din multitudinea de idei pentru stocare și amenajare, care să includă prosoapele și alte accesorii necesare pentru baie, un dulap pe colț ar fi cel mai potrivit. Important este să găsiți modelul care să se preteze cu decorul.