Alegerea unui dulap-cupe în Chișinău necesită o abordare serioasă. În funcţie de stilul de amenajare al interiorului, puteţi opta pentru un dulap bine compartimentat care să se potrivească perfect spaţiului de care dispuneţi şi care să vă permită trei posibilităţi esenţiale: organizare, funcţionalitate şi multiple modalităţi de depozitare.

Un dulap-cupe cu uşi glisante reprezintă soluţia ideală pentru o cameră cu o suprafaţă nu prea generoasă. Pe lângă caracteristicile tehnico-funcţionale excepţionale ale sistemului de glisare, beneficiaţi şi de o deschidere mult mai mare, prin utilizarea unui minim de spaţiu.

Dulapurile-cupe dispun de o capacitate mare şi pot include o multitudine de elemente construcţionale: poliţe, bare pentru umeraşe, sertare culisante cu amortizare. Sunt foarte încăpătoare şi oferă posibilitatea de a stoca o mulţime de lucruri. De asemenea, aveţi un acces convenabil asupra bunurilor din interiorul dulapului-cupe.

Mobila la comandă este cea mai bună modalitate de optimizare şi completare a spaţiului pentru un design unitar. Compania Mobilata vă prezintă un asortiment ce cuprinde zeci de modele cu diverse posibilităţi de decor și vă oferă oportunitatea de a procura online mobilă de calitate, la preţuri avantajoase.

În procesul de producere sunt utilizate:

  • materiale de calitate, fiabile şi rezistente în timp;
  • feronerie performantă;
  • materie primă ecologică;
  • sisteme de glisare eficiente.
  • tehnologii moderne în materie de design, inclusiv imprimarea foto

Comercializăm în Chișinău dulapuri-cupe care se remarcă printr-un aspect inedit şi unic, fiind concepute pentru a satisface cele mai înalte exigențe ale clienților. Prin combinarea ideilor, metodelor şi materialelor cu soluţii optime de proiectare, garantăm o înaltă calitate de construire, adaptată necesităţilor dumneavoastră.