Dulapurile pe colţ reprezintă opţiunea ideală de economisire a spaţiului.
Încăperile mari sunt un privilegiu mai rar întâlnit. Când apare necesitatea eficientizării spaţiului dulapurile de colţ la comandă devin unica soluţie.
Un dulap pe colț prezintă o serie de avantaje datorită următoarelor particularităţi:

  • capacitate mare;
  • grad avansat de confort;
  • funcţionalitate multiplă;
  • aspect plăcut.

Datorită varietăţii opţiunilor de decorare, se integrează perfect din punct de vedere estetic şi ergonomic cu locuinţa sau spaţiul ce urmează a fi amenajat.
Dulapurile in colţ reprezintă o modalitate eficientă de a amenaja cu mobilier orice încăpere în funcţie de arhitectura şi dimensiunile acesteia, fără a crea senzaţia unui spaţiu aglomerat şi înghesuit.

Compania Mobilata, oferă clienţilor posibilitatea de a realiza în Chișinău mobilă la comandă, inclusiv dulapuri de mici dimensiuni dar încăpătoare, pentru a păstra diverse lucruri: haine, marfă de greutate medie sau hârtie, încălţăminte, tehnică şi aparataj. În magazinul de mobilă online se regăsesc toate modelele executate de noi, care asigură funcţionalitatea maximă, acces facil şi confortabil în interior, fiind fabricate doar din materiale de calitate. Optând pentru un design original cu surse de iluminare încorporate, veţi obţine o armonizare perfectă cu stilul amenajării interioare.

Puteţi alege un dulap în colț dintr-o gamă diversificată de forme geometrice sau combinaţii ale acestora:

  • trapezoidală – se instalează exclusiv în colţul camerei, fiind posibilă şi suplimentarea cu elemente adăugătoare;
  • ascuţită – cel mai popular tip de construcţie, este funcţional, practic şi nu încarcă vizual spaţiul;
  • rotunjită – modele moderne, care sunt foarte încăpătoare, au dimensiuni compacte şi oferă flexibilitate în utilizare.

Mobila pentru bucătărie, dormitor, birou sau spații publice, cu poziţionare pe colţ, este ideală pentru exploatarea eficientă a spaţiului.