Alegerea mobilei pare o chestiune ușor de realizat, dar când începem să ne gândim la spațiu, culori, materiale, nu mai pare atât de simplu. Dacă ne referim la mobila de dormitor, aceasta trebuie să fie cât mai confortabilă pentru a crea o atmosferă liniștitoare, care să predispună la somn și relaxare.

Compania Mobilata comercializează în Chișinău mobilă pentru dormitor în ton cu ultimele tendințe, al cărei ansamblu include paturi confortabile, comode TV, noptiere sau dulapuri încăpătoare și bine compartimentate, care să permită depozitarea tuturor obiectelor de vestimentație și nu numai. Dacă suprafața camerei nu vă permite integrarea unui set complet, aveți oportunitatea de a procura doar corpurile de care nevoie, configurând dimensiunile după necesitate și bunul plac. Este soluția ideală pentru persoanele care caută dormitoare ieftine la prețuri mai mici. Pentru cei care dispun de camere mai generoase și obișnuiesc să lucreze la domiciliu, propunem și mese de birou.

Aveți posibilitatea de a cumpăra sau comanda dormitor prin intermediul site-ului nostru. Oferim tot suportul necesar și vă ajutăm în luarea celei mai bune decizii. Facem măsurători profesioniste și proiectare computerizată 3D ce permite de a previzualiza imaginea de ansamblu a mobilierului. Personalizăm orice spațiu cu mobilă de dormitor la prețuri atractive. Oricare ar fi stilul solicitat: modern, clasic sau rustic, realizăm piese din lemn sau furniruite, cu finisaje deosebite, într-o paletă cromatică variată, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de nopți liniștite și dimineți revigorante. Prețul dormitorului și modul în care va arăta acesta, depind de preferințele și necesitățile dumneavoastră. Prezența unei singure culori în design-ul interior aduce monotonie, de aceea, noi vă sugerăm să optați în favoarea unei combinații de nuanțe complimentare sau dimpotrivă contrastante, ceea ce va conferi profunzime și dinamism spațiului. În magazinul de mobilă online puteți răsfoi catalogul unde veți găsi idei și soluții pentru amenajarea unui dormitor perfect. Pentru a mări vizual încăperea și a face mai luminoasă alegeți un dulap cu uși din oglinzi.

Prețurile la mobilă de dormitor din oferta noastră sunt pe buzunarele oricărui client, variind în funcție de complexitatea modelului ales și materia primă folosită. Descoperiți mobilier pentru dormitor cu preț rezonabil produse din materiale performante și ecologic curate. Este de menționat faptul că mobila reprezintă o investiție de durată și pentru a beneficia de un produs de calitate, sigur și durabil în exploatare, merită să puneți preț pe dormitoare cu astfel de proprietăți.

Facem tot posibilul pentru a echilibra perfect balanța raportului calitate – preț. Un dormitor modern înseamnă funcționalitate combinată cu un look atrăgător. Dacă v-au plăcut modelele și preturile la dormitoare vi s-au părut accesibile, nu ezitați să le achiziționați.