Un dormitor modern este caracterizat prin piesele de mobilier cu forme simple și linii drepte, finisaje delicate, cromatică neutră, personalizată de mici „pete” de culori intense accentuată prin iluminare ingenioasă. Dacă sunteți adeptul stilului modern pentru amenajarea locuinței dumneavoastră, Compania Mobilata va pune la dispoziție colecția noastră de mobilă de dormitor modernă care transmite senzaţia plăcută de confort, căldură şi armonie.

Piesele de mobilier create de compania Mobilata îmbină armonios eleganța și funcționalitatea. Designerii noștri urmăresc în continuare cele mai noi tendințe din domeniu pentru a concepe mode de dormitoare moderne originale și unicat.

Mobila este disponibilă în seturi, corpurile sunt separate, dar proiectate într-un ansamblu, ceea ce permite de a păstra stilul design-ului interior. Este extrem de avantajos atât din punct de vedere financiar cât şi din punct de vedere al eficientizării spaţiului deoarece oferă posibilitatea de a cumpăra doar articolele de care aveţi nevoie. Atunci când suprafaţa locuinţei nu permite instalarea unui ansamblu complet de mobilă în salon sau dormitor soluţia optimă şi necesară constă în corpurile de mobilier. De exemplu, procurând un dulap în dormitor îl puteţi complimenta cu un pat în acelaşi stil de amenajare, obţinându-se un ambient unitar.

În catalogul de pe site-ul companiei noastre este expus un asortiment vast de produse care satisfac toate cerinţele şi gusturile clienţilor. Descoperiți cele mai moderne dormitoare la prețuri rezonabile. Dulapuri, paturi, comode sau noptiere toate sunt prezente în magazinului nostru virtual. Dacă modelele de mobilă propuse de noi, din anumite motive, nu vi se potrivesc după dimensiune sau design, vă sugerăm să optaţi pentru mobila la comandă. Aveți ocazia de a alege nu doar piesele de mobilier dar şi materialele, cromatica sau formele acesteia.