O mobilă perfectă este secretul unei vieţi frumoase, deoarece creează o atmosferă plăcută de muncă şi de odihnă, încadrându-se perfect în amenajarea oricărei încăperi. Dormitorul reprezintă spaţiul intim unde vă puteţi retrage pentru a vă odihni departe de grijile cotidiene. Acesta trebuie să fie confortabil, practic şi să combine cât mai bine funcţionalitatea şi esteticul.

Investiţia de timp şi resurse financiare în amenajarea dormitorului este importantă şi merită făcută la cel mai înalt nivel. Însă oricât de sofisticate şi stilate ar fi aceasta, mobila pentru dormitor, prin aspectul şi calitatea sa, este piesa de bază în jurul căreia ia naştere design-ul interior. Transformați dormitorul într-o oază de relaxare și eleganță, bucurați-vă de efectul incredibil oferit de mobila din lemn pentru dormitor.

Dormitoarele clasice sunt definite de piese puține, cu linii simple dar plăcute și culori sobre. Toate accesoriile sunt alese cu acurateţe pentru a fi în ton cu întreaga amenajare. De exemplu, pentru a compensa insuficienţa de lumină naturală în cameră se recomandă mobila de dormitor albă care măreşte spaţiul, adăugând energie şi prospeţime. Combinația de forme moderne și funcționale este înnobilată de nuanțele albului care radiază în încăpere și transmite un sentiment de liniște și echilibru. Mobila albă în dormitor poate fi completată de decorațiuni care să pună în valoare întregul concept.

Pentru dormitoare mici mobila poate include doar un pat separat şi un dulap-cupe. În acest caz, factorul primordial îl reprezintă funcţionalitatea. Iar acest lucru presupune că cu cât mai puţine piese de mobilier folosim, cu atât camera pare mai încăpătoare. Pe când într-un dormitor mare şi luminos, în afară de pat şi dulap, puteţi amplasa şi o masă de birou.

Compania Mobilata comercializează mobilă pentru dormitor, modele competitive dar și modele de lux de la cei mai buni producători de mobilă, la cele mai avantajoase prețuri. Materialele de calitate și finisajele de excepție ne permit de a crea piese cu adevărat irezistibile. Dacă aveţi nevoie de mobilă în Chişinău, alegerea o puteţi face în funcţie de gusturile, preferinţele sau necesităţile dumneavoastră.