Trăim într-o lume unde calculatoarele sunt prezente peste tot – la serviciu şi acasă. Fie ca învăţaţi sau scrieţi, fie că lucraţi, sau desfăşuraţi alte activităţi, este nevoie de mobilier pentru calculator practic şi confortabil care să asigure o poziţie corectă a corpului, pentru a nu afecta spatele. Designerii de mobilă s-au adaptat noilor tendinţe, venind cu soluţii pentru orice spaţiu. Indiferent de stilul, dimensiunile şi configuraţiile încăperii, aveți la dispoziție o gamă largă de modele de birouri.

Orice masă pentru calculator are prevăzută pe suprafaţa de lucru, un spaţiu suplimentar sau placă mobilă pentru tastatură, o secţiune pentru unitatea de sistem, precum şi un raft pentru CD-uri. În rest, mesele se deosebesc în dependenţă de diferite criterii. După configuraţii, mesele pentru calculator pot fi:

  • drepte;
  • pe colţ.

Cele drepte pot fi amplasate oriunde, de asemenea, pot fi folosite în calitate de masă pentru scris. Pe când cele pe colţ, sunt mai confortabile şi au un aspect estetic mai plăcut. Adâncimea blatului mesei trebuie să fie între 60 şi 0 cm. Există modele de birou cu blaturi reglabile, care asigură o poziţie relaxată, care menajează spatele indiferent de activitatea desfăşurată. Marginea din faţa, uşor curbată, permite o folosire uşoara şi comodă. Acest model de birou este foarte convenabil, deoarece, rămâne suficient loc în stânga şi în dreapta pentru aşezarea documentelor şi a obiectelor de birotică. În dependenţă de spaţiul disponibil rămas puteţi pune o imprimanta sau un scanner.

Suportul glisant pentru tastatură este binevenit în cazul spaţiului insuficient. Însă dacă suprafaţa încăperii este generoasă, iar dumneavoastră petreceţi mult timp la calculator, este recomandabil să optaţi pentru o masă cu un blat lat, astfel mâinile vor obosi mai puţin.

Gândiţi-vă bine dacă aveţi sau nu nevoie de rafturile încorporate deasupra mesei. Sunt elemente care măresc substanţial costul produsului achiziţionat. Pentru camera copiilor de dimensiuni mici acestea sunt utile deoarece pe ele se pot păstra diferite lucruri, dar în linii generale, nu sunt obligatorii. O nouă tendinţă în materie de mese pentru calculator sunt mesele transformer, care au capacitatea de a fi ajustate din punct de vedere al dimensiunilor şi al funcţionalităţii. Este extrem de practic în cazul lipsei de spațiu sau necesității de a lucra de acasă, când sunteți obligați să amplasați biroul într-un dormitor clasic.

Pe site-ul nostru găsiţi o gamă diversificată de modele de birou la preț avantajos și o calitate ireproşabilă.