Fiecare din noi îşi doreşte o bucătărie bine organizată amenajată în ton cu noile stiluri şi tendinţe, cu o ambianţă plăcută şi confortabilă. O bucătărie cu un design inedit, funcţională, dar mai ales fiabilă, în care să ne simţim bine alături de familie sau prieteni. Compania Mobilata, specializată în producerea de piese de mobilier la comandă, s-a poziţionat printre cele mai bune firme de mobilă din ţară datorită experienţei, profesionalismului şi seriozităţii cu care tratăm fiecare client. Obiectivul primordial spre care tindem este să oferim mobilă de calitate, la preţuri accesibile.

Toate produsele sunt prezentate în magazinul nostru online, unde aveţi posibilitatea de a vizualiza o gamă diversificată de modele de bucătării mici sau pentru spaţii mai generoase, precum şi propuneri de amenajare. Soluţia finală o alegeţi, bineînţeles dumneavoastră, perfect adaptată după propriile gusturi şi necesităţi. La fiecare model de mobilă de bucătărie, pozele şi preţurile sunt ataşate. Noi venim doar cu sugestii pentru a vă uşura luarea deciziei. Accesând site-ul, aveţi la dispoziţie un catalog de mobilă pentru bucătărie în care este expusă întreaga noastră ofertă. Varietatea cromatică şi finisajele deosebite vă dau oportunitatea de a crea o multitudine de variante de bucătării, care cu siguranţă vor satisface şi cele mai exigente gusturi.

Fie că vorbim despre mobila de bucătărie clasică sau modernă aceasta trebuie să fie practică şi foarte rezistentă la umezeală şi abur. Aceasta poate fi confecţionată din MDF sau lemn. Mobila de bucătărie realizată de Mobilata îmbină cele mai performante caracteristici tehnice şi estetice. Pentru oricare material nu aţi milita pentru mobilierul de bucătărie să ştiţi că nici unul nu se compară nici ca rezistenţă, nici ca durabilitate în timp, nici ca valoare cu cel executat din lemn. Bucătării la alegere aveţi multe pentru a vă personaliza spaţiul disponibil.

Adiţional, pe site puteţi construi mobila la care vă gândiţi. Dacă visaţi la o mobilă de bucătărie albă, una de culori aprinse sau dimpotrivă sunteţi adeptul nuanţelor reci, vă propunem câteva exemple din care sa vă inspiraţi. Puteţi adăuga un bar în bucătărie, care va servi ca masă sau ca separator cu sufrageria sau livingul. Mobila în bucătăriile mici sau înguste necesită o planificare bine chibzuită. De obicei, în aşa cazuri sunt recomandate corpurile de dimensiuni mici, cele pe colţ sau modelele orizontale.

În cuprinsul catalogului de mobila veţi găsi un asortiment bogat de mobilă specializată, pentru bucătărie, camera copiilor, birou, hol sau dormitor la preţ care corespunde calităţii.