Bucătăria este zona în care petrecem o mare parte a timpului. Aici experimentăm noi reţete, servim masa împreună cu familia sau prietenii sau pur şi simplu discutăm la o cafea. Cel mai important este modul în care veţi mobila bucătăria. Acest spaţiu trebuie să fie plăcut şi pe deplin funcţional, de aceea, amenajarea acestuia trebuie bine gândită până în cel mai mic detaliu. Modelele de mobilă gata fabricate din magazine nu vă atrag? Ce spuneţi de mobila la comandă? O bucătărie mare sau mică, necesită folosirea raţională şi eficientă a fiecărui centimetru pătrat.

Dacă doriţi să adăugaţi o amprentă unică şi personalitate locuinţei dumneavoastră, optaţi pentru mobila de bucătărie la comandă. Astfel vă puteţi materializa orice idee, pentru a vă bucura de beneficiile unui spaţiu practic, ergonomic şi bine organizat.

Compania Mobilata vă oferă cele mai inovative concepte şi soluţii complete pentru mobila de bucătărie la comandă şi preţuri atractive. Fie că vorbim despre ansambluri în linii clasice sau în linii moderne, toate au un design original, o cromatică dinamică, feronerie şi finisaje impecabile, menite să creeze un interior confortabil şi rafinat.

Vă propunem bucătării la comandă proiectate cu grijă pentru a corespunde tuturor cerinţelor tehnice, cât şi celor estetice. O planificare corectă a mobilierului poate oferi o funcţionalitate maximă şi siguranţă în utilizare. Mobila nu trebuie să fie voluminoasă, dar încăpătoare cu spaţii de depozitare accesibile şi suficiente. Un bun exemplu ar fi cea cu dulap pe colţ. Adiţional, aveţi opţiunea de a alege pentru bucătărie corpuri suspendate cu forme şi dimensiuni diferite, cu uşi pline sau cu sticla sablată. Nu uitaţi de mese şi scaune, care sunt de nelipsit într-o bucătărie.

Înainte de a comanda mobila pentru bucătărie este esenţial să vă decideţi cu stilul decorativ al acesteia, care ar trebui să corespundă cu cel adoptat în întreaga locuinţă pentru a completa perfect imaginea de ansamblu. Piesele trebuie să se asorteze coloristic cu faianţa, cu gresia sau cu parchetul iar accesoriile incluse trebuie să fie de bună calitate şi rezistente. Un alt aspect important sun materialele din care este confecţionat mobilierul de bucătărie la comandă. Ele trebuie să fie de calitate şi rezistente pentru a asigura o exploatare de lungă durată.

De la mobila bucătărie la comandă sau standard, până la biblioteci, mobilă de dormitor, birou sau cea specializată, aveţi la dispoziţie extrem de multe alternative oferite de compania Mobilata.