Achiziționarea unei noi bucătării nu trebuie tratată cu superficialitate. Este foarte important de a alege un model al cărui design să completeze perfect imaginea de ansamblu a locuinței. Nu vă lăsați ghidat de preț, mobila de bucătărie de calitate nu poate să coste puțin.

Dacă vă doriți o bucătărie cu un estetic deosebit, bine structurată și funcțională în care toate activitățile devin o plăcere, alegeți mobila de la compania Mobilata. Comercializăm o gamă larga de mobilă pentru salon, hol, birou sau pentru camera copiilor. Realizăm dormitoare clasice sau contemporane ce se remarcă prin simplitate şi eleganţă în acelaşi timp. Adiţional, pe lângă mobila de serie puteţi comanda dulapuri cupe sau încorporate, cu uşi clasice sau glisante.

Indiferent de preferințe sau suprafața disponibilă, putem concepe împreună o bucătărie modernă la prețuri adaptate la bugetul dumneavoastră. Cu noi bucătăria dumneavoastră va căpăta formă și culoare, îmbinând într-un aspect unic cele doua caracteristici obligatorii ale oricărei încăperi: utilitatea și confortul. Descoperiți întreaga ofertă de mobilă de bucătărie prin intermediul site-ul nostru, unde cu siguranță veți găsi ceva interesant şi pentru dumneavoastră. Acum mobila de bucătărie la preţ bun este la un click distanţă. Modele cu tematici diferite, de la stilul clasic sau modern până la cel retro sau minimalist, accesorizate cu diverse elemente decorative, dedicate celor mai exigente gusturi.

Puteți cumpăra online de pe site-ul nostru la cele mai atractive prețuri, bucătării cu finisaje atent executate, combinaţii inedite de materiale şi culori, un mobilier performant capabil să reziste unui ritm intens de folosire. Preţul pentru o bucătărie gata asamblată poate fi, uneori mai accesibil, mai ales dacă o prindeţi la “reducere”. Sunt ingenioase ca şi soluţii şi combinaţii de culori, sunt complete şi aparent bine gândite, dar nu sunt perfect potrivite locuinţei dumneavoastră. Mobilata vă oferă oportunitatea de a realiza o bucătărie la comandă la prețuri rezonabile, cu corpuri concepute special pentru dumneavoastră ceea ce permite o utilizare eficientă a spațiului.

La mobila de bucătărie, preţul mai depinde de sistemele folosite care pot simple pe balamale sau glisiere cât şi sisteme complexe pentru sertare şi uşi care nu se trântesc. Feroneria reprezintă o componentă a mobilierului la care vă recomandăm să nu economisiţi dacă vă doriţi să-l utilizaţi o perioadă cât mai îndelungată. Veţi avea un adaos considerabil la preţ pentru bucătăria cu echipamente electrocasnice încorporate. Dacă căutaţi mobilă la preţuri mici, pentru o bucătărie mai restrânsă în spaţiu, puteţi opta pentru sistemele modulare. Astfel, veţi amenaja şi personaliza bucătăria după propriul plac şi cu bani mai puţini.