O bucătărie modernă reprezintă un interior confortabil şi armonios, relaxant şi funcţional, unde toate elementele sunt gândite până în cele mai mici detalii şi nimic nu este în plus, fiind dotată cu toată tehnica de uz casnic. Este mai mult decât locul unde se găteşte şi se serveşte masa. În bucătărie se organizează reuniunile de familie, pentru a discuta la o cafea sau la un ceai şi sunt invitate persoanele dragi. Şi chiar dacă în casă există un living spaţios, toţi din obişnuinţă se adună la bucătărie. Este important modul în care aceasta este echipată şi mobilată, precum şi aspectul acesteia, de aceea mobila de bucătărie pentru apartament sau casă trebuie aleasă cu mare grija.

Mobilierul pentru bucătărie a revoluţionat considerabil. Acum prevalează materialele de calitate şi feroneria performantă care conferă acesteia luxul şi confortul de care aveţi nevoie. Respectând particularităţile noilor tendinţe, Mobilata vă pune la dispoziţie bucătării moderne, concepte deosebite care excelează prin inovaţie şi creativitate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. Mobila de bucătărie modernă se face remarcabilă prin linii drepte, joc de forme şi dimensiuni, contraste de culori, compartimentare complexă, fronturi şi finisaje de înaltă calitate. Clasicele mânere au cedat în favoarea celor profil sau sistemelor push. Dispunerea corpurilor superioare pe verticală a fost substituită cu cea pe orizontală cu deschidere cu piston. În bucătăria modernă lipsesc dulapurile cu uşi, din considerente ergonomice şi de design, în locul acestora sunt prezente multiple sertare sau tandem box.

Dacă planificaţi să achiziţionaţi mobilă de bucătărie, gândiţi-vă că este o investiţie importantă, iar funcţionalitatea şi aspectul estetic sunt esenţiale pentru ca timpul petrecut aici să fie o plăcere dar nu o necesitate.

În definirea şi conceperea mobilei pentru bucătărie vă recomandăm să luaţi în considerare următoarele aspecte:

  • rezistentă la diferenţele de temperatură şi umiditate;
  • practică şi uşor de întreţinut;
  • durabilă şi sigură.

În prezent, aveţi posibilitatea de a achiziţiona mobilă fără a ieşi din casă. Pentru a intra în posesia unor piese de mobilier stilate, tot ce aveţi de făcut este să vizitaţi site-ul nostru şi să vă familiarizaţi cu oferte de mobilă deja executată din care să vă puteţi inspira.

Pentru comoditatea cumpărătorilor, am clasificat produsele noastre pe categorii. De exemplu, dacă vă interesează un model de dormitor, aici se regăsesc diverse piese care, de asemenea sunt împărţite după anumiţi parametri: după dimensiune şi formă, după culoare, stil, tipul materialului, după preţ. Dacă doriţi să procuraţi un dulap cupe în Chişinău, doar la noi găsiţi soluţia personalizată care să se preteze perfect spaţiului de care dispuneţi.