Pentru crearea unui design unic, o bucătărie cu masa bar reprezintă o soluţie spectaculoasă din punct de vedere tehnic, dar mai ales estetic, fiind o barieră vizuală de separare a spaţiului şi delimitare a funcţiilor acestuia.
Popularitatea bucătăriei cu tejghea de bar este în continuă creştere şi a devenit visul fiecăruia. Acest fapt se explică prin aspectul său deosebit modern şi creativ precum şi datorită dimensiunilor sale compacte care o fac ideală în situaţia în care nu beneficiaţi de un spaţiu prea generos.

Prezenţa unui astfel de detaliu original precum masa bar, în bucătărie, îi conferă acesteia o ambianţa festivă şi relaxantă.

Barul pentru bucătărie se asociază cu bunul gust şi reprezintă alegerea optimă pentru cei care sunt însoţiţi de entuziasm şi bună dispoziţie. Un astfel de model de bucătărie cu bar poate ajunge şi în casa dumneavoastră, dacă apelaţi la serviciile companiei noastre. Dacă sunteţi în căutarea de bar pentru living/sufragerie sau o altă cameră, la noi sunt prezentate produse exclusiviste de clasă premium. Adițional, beneficiați de serviciul proiectare mobilă online. Lăsaţi-vă purtat pe aripile imaginaţiei, utilizând creativitatea la maxim, pentru a concepe bucătăria ideală ce corespunde tuturor preferinţelor şi necesităţilor dumneavoastră.

Barul pentru bucătărie este ergonomic, funcţional şi se încadrează perfect în orice stil de amenajare a interiorului:

  • bucătării cu suprafeţe mici;
  • bucătării tip studio;
  • bucătării clasice.

În design-ul bucătăriilor moderne, barul intervine ca o prelungire firească a mobilei. Pe pagina noastră web puteţi vizualiza imagini cu diverse modele de bucătării cu bar, living/sufragerie.