Mobilata

Compania de mobilă la comandă în Chişinău

Din experienţa, profesionalismul şi pasiunea echipei noastre îmbinate cu tehnologiile de ultimă generaţie, iau naştere piese de mobilier moderne şi garnituri de o calitate excelentă. Compania Mobilata realizează în Moldova mobilă unicat la comandă pentru casă, birou, hoteluri sau magazine, menită să creeze o atmosferă plăcută şi plină de eleganţă. Suntem o firmă dinamică care s-a impus pe piaţa producătorilor de mobilier prin anvergura proiectelor sale. În activitatea noastră punem valoare pe inovație, design şi calitate maximă. Noi vă oferim posibilitatea de a realiza la comandă un mobilier ergonomic, adaptat perfect anume spaţiului dumneavoastră. Implementăm orice proiect, în diverse materiale, forme şi în conformitate cu preferinţele individuale ale fiecăruia.

Este dificil de a face alegerea optimă atunci când planificăm să cumpărăm mobilă. De regulă, modelele prezentate în magazine sunt fabricate după dimensiuni standard şi în aşa caz, este destul de problematic de a găsi printre articolele finite ceea ce vi se potriveşte după mărime, estetic şi configuraţie. Şi cum amenajarea casei cu mobilier necesită o abordare particulară, soluţia cea mai bună ar fi mobila la comandă.

Pe lângă catalogul de mobilă creată după mărimile şi design-ul propus de ingineri, executăm piese de mobilier personalizate pentru living/sufragerie, dormitor, oficiu sau orice altă încăpere, care pot fi destinate oricăror concepţii de decor.
De ce ar trebui să vă adresaţi la noi?
Compania „Mobilata” acoperă întreaga ţară. Oriunde nu s-ar afla biroul sau apartamentul dumneavoastră, echipa specialiştii noştri vă deservesc în termenii stabiliţi. Puteţi comanda mobilă în Chişinău sau în orice alt oraş al ţării.
Cumpărătorii noştri beneficiază de o serie de servicii gratuite:

  • deplasarea designerului la domiciliul clientului;
  • consultaţii;
  • proiectare şi vizualizare 3D;
  • transportare şi montaj;
  • servicii post-garanţie: reconstruire şi reparaţie.

La producerea mobilierului modular, a dulapurilor încorporate, a seturilor de bucătărie şi a altor produse, noi folosim materiale şi feronerie performante care conferă un aspect deosebit, funcţionalitate şi o exploatare durabilă.

Mobilă la comanda

De regula, mobilase găseşte gata de cumpărat în magazinele de specialitate, însă nu întotdeauna avem posibilitatea de a le vizita, mai ales că de obicei pentru a alege modelul potrivit e nevoie să mergem în mai multe puncte de vânzare, încercând să împăcăm o mulţime de variabile: mărime, culori preferate, stil, calitate, preţ, cost livrare, etc. În Chişinău mobila se comercializează în diferite părţi ale oraşului, pentru vizitarea câtorva magazine v-ar putea lua o zi întreagă.

Compania noastră oferă clienţilor o colecţie deosebită de produse de mobilier şi garnituri, cu care vă puteţi familiariza fără a ieşi din casă. Dacă optaţi pentru mobilă la comandă vă puteţi inspira din orice model afişat pe site-ul nostru utilizând opţiunea proiectare mobilă online. Designerii noştri vă stau la dispoziţie pentru a stabili împreună conceptul viitorului proiect, oferindu-vă soluţii constructive pentru a contura mobilierul comandat care se va încadra perfect în spaţiul dumneavoastră.
Clientul vine cu ideea, iar noi o realizăm!

Alegeţi Mobilata pentru că:

Este accesibilă după preț

Prețurile noastre vă uimesc plăcut – convingeți-vă singuri! Dați comandă de mobila visurilor dvs. — numai la noi vă puteți permite acest lux! În caz că găsiți mai ieftin – suntem dispuși să vă oferim reducere!

Profesională și de încredere

Specialiștii Mobilata (15 ani pe piața Moldovei) se vor ridica la nivelul așteptărilor dvs.: design unic, asamblare calitativă de orice complexitate, livrare și montare, garanție.

Este calitativă și în termen

Noi lucrăm doar cu materiale cetificate și de înaltă calitate. Termenii producerii sunt specificați în Contract, mai mult ca atât – anume dvs. alegeți ziua în care va fi montat mobilierul.

CUM LUCRĂM

Procedura prin care se dă la comandă obiectele de mobilier nu provoacă iubiților noștri clienți nici un fel de disconfort. Luați legătura cu unul din specialiștii noștri prin telefon la nr. 022 31 05 74, la dvs. vin pentru măsurări, și la dorința dvs. se întocmește proiectul și vizualizarea 3 D a mobilierului.
O gamă largă de asortiment vă dă posibilitatea procurării mobilierului din orice tip de material, de orice culoare. Specialiștii din cadrul companiei Mobilata vă vin în ajutor cu idei legate de spațiu, astfel încât bucătăria dvs. să ocupe un spațiu optim și sa fie funcționabilă.
Proiectul ia în considerare toate nevoile și preferințele posibile ale clientului. Deasemenea aici se atribuie și serviciul compiuterizat 3D design. Clientul are posibilitatea să vadă cum va arăta mobilierul de bucătărie în încăperea lui proprie înainte de producerea lui, încă la etapa elaborării unei oferte comerciale.
Apelând la profesioniștii din cadrul companiei Mobilata SRL, aveți posibilitatea să primiți un mobilier modern, elegant și confortabil care va fi pe placul tuturor membrilor familiei dvs. și care va deveni artibutul confortului și căldurii familiale.

CATALOG

RECENZII

Vreau sa zic in mare multumesc pu toata echipa care lucreaza, incepind cu administatorul paina la baietii care au instalat mobila! Am primit responsabilitate, calitate, preturi accesibile si multa amabilitate. Bravo echipa mobilata.md!

Lilia Tonu

Спасибо Mobilata.md!!! Заказал у вас комплекты мебели в 2 детские комнаты, прихожую и шкаф под лестницу. Я надеялся что все пройдет нормально, но результаты превзошли мои ожидания. Ребята монтажники а также технолог очень профессионально и качественно все сделали. Еще раз спасибо!!!

Andrei Spatari